Monday, May 16, 2011

Ucapan Welcome :)

Welcome!

terima kasih kerana lawat blog ini. mesti korang nak tahu aa pasal ape blog ni.aku sebenarnya suka berkarya.tapi aku malas nak gune blogspot nih.susah. then, korang boleh add aku kat Facebook.

http://www.facebook.com/syaqiliberahim
aku active facebook account.ari2 online :)
kalau aku ada masalah, ke ape ke,aku post kat situ.

tapi sekarang, aku dah ada blog, mungkin aku akan postkan kat sini.so, follow la aku !


4 comments:

amirnawawi said...

perghh!! hebat seyyhh.. baru satu entry dah 13 orangf follow..satu perkembangan yang baik..promote la blog aku jgk kat kawan2 mg ek..

Syaqil Iberahim said...

ok..thanks :)
hahahaha baru nok jinak2.kalu saloh, tolom v tunjok ajar ~
:)

Black_roses92 said...

wahh!! dah ada belog da dia..hehe

p/s: feel free to visit mine.. :)

Syaqil Iberahim said...

hehehe, mesti la~ thanks :)
ok, semestinye !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...