Tuesday, May 17, 2011

Kawan2 aku :)

Salam~
aku ada ramai kawan.tapi bukan semua yang aku kawan. sebab ada yang aku tak biase dengan diorang.ada diorang yang nak sesuai kawan ngan aku.emm. aku nak cerita pasal kawan je :)

sekarang nak cari kawan sejati memang susah.tapi aku ada formulanya. kalau ko kawan ngan seseorang tu masih ada rasa segan dan silu antara korang, dia bukan kawan sejati korang lagi.sebab mcam mne kau nak tolong diorang kalau korang segan antara satu sama lain.bukan tak boleh jadi kawan sejati, tapi belum.kne tggu masa dia akan tiba.

aku ada jugak kawan yang segan dengan aku.aku tolong dia bnyk.dia pon bnyk kot tolong aku.but dia still segan ngan aku.aku tak tau la knape.but aku rasa kitorang tak sampai masa nya lagi.dan aku akn tunggu saat itu :)

Farish Ashri, Faiq Hassin, Ali Yahya, Syahmi Rozi, Aku.

Ni kawan2 aku kat MRSM Jeli dulu..mase form 1 sampai sekarang. masing2 tgh sibuk belajar.mase dulu, tak fikir pulak yang kitorang akan sesibuk ini. hahaha 

emm.macam2 kalau nak cerita kalau pasal kawan..tape lah.korang follow la aku.akan aku share ttg hidup aku :)
salam~


4 comments:

Black_roses92 said...

too easy to make friends, but it's difficult to keep them as friends forever. :)

Syaqil Iberahim said...

nak cari kawan susah. nak jaga kawan lagi susah. tapi susah lagi kalau takde kawan :)

Syahmi said...

Emm. susah jugak kalau terlalu berharap dalam persahabatan. Dan susah jugak kalau tak berharap dalam persahabatan...

Syaqil Iberahim said...

LIKE syahmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...